Δεύτερη συνάντηση εργασίας Eco School – Eco Act / Σάββατο 13 Απριλίου 2024, 19.00

Το ερχόμενο Σάββατο (13-04-2024 ώρα 7 μ.μ), θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση εργασίας του Eco School Eco act με θέμα: Τα σκουπίδια της Αθήνας, η κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση.

✔️ Το Eco School Eco act δημιουργήθηκε μέσα από το Athens School, κι έχει ως σκοπό:

– την προώθηση οργανωμένων παρεμβάσεων στην κοινωνία,

– την έρευνα και ευαισθητοποίηση της Κοινωνίας για τα περιβαλλοντικά θέματα.

👥 Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από το Eco School Eco act, για τα Σκουπίδια της Αθήνας που αφορούσαν: Προβολή της ταινίας Athenian Material, εκπαιδευτική – ακτιβιστική επίσκεψη στην Εγκατάσταση του ΧΥΤΑ στη Φυλή, 1η Ομάδα εργασίας.

😀 Ήδη από την πρώτη ομάδα εργασίας βγήκαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από τους συμμετέχοντες, μερικά από τα οποία είναι, να υπάρξουν στοχευμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση των παιδιών , να δημιουργηθεί ενημερωτικό υλικό στοχευμένο και λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε το Eco School Eco act για τα σκουπίδια (χρήση ερωτηματολογίου, αξιολόγηση των δράσεων για τα σκουπίδια) κ.α.

💭 Οι προβληματισμοί που θα προκύψουν μέσα από την ομάδα εργασίας θα ανακοινωθούν το Σάββατο 20-04-2024, όπου θα γίνει η ολοκληρωμένη παρουσίαση των αποτελεσμάτων και δράσεων που πραγματοποιήθηκαν για τα σκουπίδια, θα υπάρξουν θεματικές ομιλίες για τα σκουπίδια και την ανακύκλωση και θα αναδειχθεί ο προβληματισμός του πως αντιδρούμε σαν ενεργοί πολίτες στο ζήτημα που όλους μας απασχολεί.

📣 Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο

Eco School Eco act, να μοιραστούμε κοινούς προβληματισμούς και να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα δράσεων συλλογικά.

Παρακάτω ακολουθεί ο σύνδεσμος του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, που αφορά την Διαχείριση των απορριμμάτων και την Ανακύκλωση. Ο μέσος χρόνος συμπλήρωσης είναι τα πέντε (5) λεπτά. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να το συμπληρώσετε.

📊📈 Το ερωτηματολόγιο συντάχθηκε από τα μέλη του Athens School και έχει ως σκοπό την αποτύπωση των απόψεων της Κοινωνίας για το θέμα των Σκουπιδιών. Τα αποτελέσματα θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση της Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής διάστασης των απορριμμάτων.

Ο σύνδεσμος του ερωτηματολογίου είναι:

https://forms.office.com/r/EAUCyZLXvf
Ερωτηματολόγιο: https://forms.office.com/r/EAUCyZLXvf

Επικοινωνήστε μαζί μας

20% Off

Σε φοιτητες και ανεργους

με την επίδειξη κάρτας ανεργίας ή φοιτητικού πάσου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα σεμινάρια του Athens School